شرکت ستاره شرق
شرکت ستاره شرق
شرکت ستاره شرق
خوزستان - اهواز -خیابان امام شرقی بین ادهم و گندمی

با بیش از ۳۰ مرکز آموزشی همکاری می شود

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران گفت: در سال جهش تولید و درراستای خود کفایی و خود اتکایی در صنعت راهبردی حفاری این شرکت با بیش از ۳۰ مرکز آموزشی،  علمی، پژوهشی و تحقیقاتی در کشور همکاری می کند.

به گزارش روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران مهدی عرشیان روز دوشنبه (ششم مردادماه 99 ) افزود: از جمله این مراکز می توان به دانشگاه های تهران، صنعتی شریف، صنعتی امیر کبیر، شهید چمران اهواز، صنعت نفت، دانشگاه شیراز، شهید بهشتی، صنعتی اصفهان، آزاد، پیام نور،  سمنان و شاهرود  اشاره کرد.

وی با این توضیح که این همکاری ها در قالب امضا و مبادله قرار داد و تفاهمنامه در زمینه های ساخت قطعات و تجهیزات پر کاربرد، طراحی و تهیه نرم افزارهای تخصصی، طرح های پژوهشی و …  دنبال می شود، اظهار کرد: پژوهشگاه صنعت نفت ، جهاد دانشگاهی،  پارک های علم و فناوری و مجموعه هایی نظیر بنیاد علمی نخبگان خوزستان از دیگر مراکزی به  شمار می آید که این شرکت با آنها همکاری  و  هم افزایی دارد.

عرشیان گفت: یکی از وظایف این مدیریت ارتباطات با مراکز علمی و دانشگاه ها است که در قالب فعالیت ها، همکاری ها و قراردادهای پژوهشی صورت می پذیرد و هرساله دست کم به امضای پنج پروژه منجر می گردد که در زمان حاضر بزرگترین پروژه پژوهشی با دانشگاه صنعت نفت با موضوع طراحی نرم افزار جامع طراحی و ساخت چاه است که تمام تخصص های لازم برای ساخت چاه که مشتمل بر ۲۰ تخصص می باشد و از سال گذشته  کلید خورده، و با افزون بر ۳۰ درصد پیشرفت در دست اجرا است.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران افزود: در سال جاری نیز تا به حال دو پروژه پژوهشی نهایی شده که یکی مربوط به تدوین دانش فنی طراحی و ساخت ابزار برش لوله های جداری چاه و دیگری طراحی و ساخت تجهیز اسکن و بازرسی لوله مغزی سیار حین عملیات می باشد که بر اساس گردش کار مصوب نیازها و اولویت های سالیانه تعیین و پس از تصویب در شورای عالی پژوهش شرکت فراخوان پژوهشی از طریق سامانه ساتع مربوط به شورای عالی علوم تحقیقات و فناوری کشور صورت پذیرفته و با دریافت پیشنهادات دانشگاه ها و مراحل داوری، برندگان تعیین و به زودی با عقد قرارداد اجرایی می گردد.

وی در ارتباط با استفاده از ایده ها و کاربست طرح های نوآورانه که از سوی کارکنان شرکت ارایه می شود، اظهار کرد: در سال گذشته تعداد قابل توجهی طرح و ایده های نو از طرف کارکنان بخش های مختلف عملیاتی، پشتیبانی و ستادی شرکت پیشنهاد شد که مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت و یکی از آنها اختراع ابزار و مواد لازم در بخش خدمات سیمانکاری چاه های نفت و گاز بود که با تجاری سازی آن مشکل یک مجموعه مرتفع و بیش از 15 تجهیزگران قیمت از رده خارج شده از طریق این روش احیا و به مدار عملیات بازگردانده شد.

عرشیان در پیوند با این مطلب گفت: برخی ایده ها در حد اطلاعات علمی است و در حالت کلی عوامل مختلفی اعم از ریسک بالا و مسئولیت نپذیرفتن واحد متقاضی خاصه در موارد درون چاهی، کار را سخت تر می کنند. اما تلاش می شود حداقل ایده هایی که سطح الارضی است  و نیاز به نصب درون چاه نداشته باشند، عملیاتی شود.

مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران در خصوص بودجه طرح ها و پروژه های پژوهشی افزود: هم اکنون بر اساس قانون بودجه میزان یک درصد از کل بودجه جاری به بخش پژوهش های شرکت اختصاص می یابد.

پیمان جلیلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *